ADIYAMAN / KAHTA - Kahta Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

Ben Her Yerde Varım Projesi kapsamında nisan ayı etkinliği olarak ilçemizin tarihi zenginliklerinden olan Karakuş Tümülüsü Ören Yeri'nde öğrencilerimizle birlikte uçurtma uçurma etkinliği gerçekleştirdik.

Nis

BEN HER YERDE VARIM projesinin Nisan etkinlikleri kapsamında okulumuzun cadde temizliğini gerçekleştirdik. Emeği geçen öğretmenlerimiz Hasan AKTAŞ, Murat POLAT, Halef AKİZ ve Mehmet Reşat KOPARAN ile öğrencilerimize bu nazik davranışları için teşekkür ederiz. Geleceğimiz temiz ve sağlam ellerde.

Nis

Otizmli ve Hafif Düzey Zihinsel Engelli öğrencilerimizle kahvaltı etkinliğimizi gerçekleştirdik. Okul Müdürü  Mehmet Hanifi Delikanli  : "Öğrencilerimizin sosyal hayata adapte olması adına böyle etkinlikler yapmaya devam edeceğiz, emeği geçen Özel Eğitim öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

Mrt

Ben Her Yerde Varım Projesi kapsamında ilk etkinliğimiz olan "Orman Haftası için 10 ağaç dik" etkinliğimizi gerçekleştirdik. Okul Proje yürütücülerinden Hamza AKÇAKAYA; BİZ DE BU PROJEDE VARIZ diyerek ilk ağacı dikmiştir.

Mrt

Deprem insanı yıkmaz, sevgisizlik yıkar. Sevgiyi çoğalttığınız için sonsuz teşekkürler.

Mrt

Büyük Çanakkale Zaferi'mizin 109. yılını kutladık. 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra öğrencilerimiz tarafından hazırlanan şiir dinletisi ve Çanakkale belgeseli etkinliği yapıldı.

Ara

2023-24 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EDEBİYAT VE MATEMATİK ORTAK SINAVLARIMIZI SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRDİK. ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Ara

Mess Eğitim Vakfı tarafından Okul Müdürümüz Mehmet Hanifi DELİKANLI öncülüğünde öğrencilerimiz Metal Teknolojileri bölüm birincisi Baran KARAGÖZ ve Elektrik Elektronik Teknolojileri bölüm birincisi Miraç ÖNCÜ ve bu öğrencilerimizin velilerinin katıldığı ödül töreninde ödülleri takdim edilmiştir. Öğrencilerimizin başarısını tebrik eder bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz.

Kas

Okul Müdürümüz Mehmet Hanifi DELİKANLI öncülüğünde okulumuzun pansiyonunda 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel yemek programı yapılmıştır. DELİKANLI: Herkesin öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutluyorum, yemekten sonra çam sakızı çoban armağanı bir hediyemiz de olacaktır.

Kas

İlçe tüm okulları ve ilçe milli eğitim müdürlüğü ile birlikte Kahta İlçe Stadı'nda Cumhuriyetimizi coşkuyla kutlamanın heyecanını yaşadık.